SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Vali Yavuz’dan Yaşlıları Sevindiren Ziyaret

Vali Yavuz’dan Yaşlıları Sevindiren Ziyaret
Bu haber 12 Mayıs 2018 - 1:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onları mutlu etti.

Vali Seddar Yavuz, Fatsa ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki yaşlı çifti evlerinde ziyaret etti.

Fatsa’nın Yassıtaş mahallesinde ikamet eden 85 yaşındaki Gülhanım Beylik ile 92 yaşındaki Mevlüt Beylik çiftinin kendisi ile tanışmak istediklerini öğrenince yaşlı çifti evlerinde ziyaret etmeye karar veren Vali Seddar Yavuz, onlarla yakından ilgilenerek, istek ve taleplerini dinledi ve bir süre sohbet etti.

Vali Yavuz, 65 yıldır hayatlarını birlikte sürdüren Beylik çiftine “Allah sizlere sağlık, afiyet versin. Sizleri ziyaret etmekten mutluluk duydum. Sizin dualarınız bizim için çok önemli, kıymetli” diyerek, İslam dininde de yaşlılara saygı ve hürmet gösterilmesine büyük vurgu yapıldığına dikkat çekti.

Vali Seddar Yavuz, ”Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Gülhanım teyze ile Mevlüt amcanın misafiri olduk. Onlarla geçmişe yolculuk yapıp anılarını dinledik, değerli düşüncelerinden de yararlanma imkanı bulduk. Yaşlılarımız bizim en değerli varlıklarımız. Gülhanım ve Mevlüt Beylik çiftinin ellerinden öpüyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

Devletin Valisinin kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyetini dile getiren yaşlı çift, ”Sayın Valimizin evimize kadar gelerek, ziyarette bulunması bizleri çok duygulandırdı, onurlandırdı. Yolunuz açık, başarılarınız daim, yolunuz kabe yolu olsun” diyerek, dualarını eksik etmediler.

Vali Seddar Yavuz, daha sonra Perşembe ilçesinin Yazlık mahallesinde yaşayan ve ‘Üçüz Nineler’ olarak Ordu’nun sembolü haline gelen 90 yaşındaki nineleri de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sordu.

Türkiye’nin en yaşlı ‘Üçüz Nineleri’ Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı olarak tanınan ve Hayriye Sarı’nın yakalandığı rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yaşamlarını sürdürmeye devam eden Hacer ve Emriye Sarı nineleri evlerinde ziyaret ederek, onlarla sohbet eden Vali Yavuz, “Ninelerimizin ihtiyaçları, sıkıntıları neler görelim, onları dinleyelim istedim. Yaşlılarımızı yalnız bırakmamaya, bulduğumuz her fırsatta onları ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Ordu’muzun simgesi olan ninelerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER