SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

KONFORLU YOL ÇALIŞMALARI KÖSEBUCAĞI MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

KONFORLU YOL ÇALIŞMALARI KÖSEBUCAĞI MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR
Bu haber 13 Haziran 2021 - 15:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“BİRLİKTE VE UYUMLU ÇALIŞMA HİZMETE YANSIYOR“

 Kurumlar arası işbirliği ile Köşebucağı mahallesinde yapılan beton yol çalışması ile hizmete dönüştü.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kösebucağı mahallesinde gerçekleşen beton yol çalışmasını yerinde inceledi. Yapılan hizmetten duydukları memnuniyetlerini ifade eden Mahalle muhtarı Alaaddin Ak ve mahalle sakinleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür etti.  

“KÖŞEBUCAĞI’NDA BİRLİKTELİK HİZMETE DÖNÜŞTÜ”

Kurumlar arası birliktelik, dayanışma, işbirliği ile çok güzel işler yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Birliktelik ve uyumun hizmete dönüştüğü bir yolun sonuna yaklaştık. İmzaladığımız protokol kapsamında Kumru Belediyemizin beton santrali üzerinden Köşebucağı mahallemizde 1,5 km’ye yakın beton çalışması yapıyoruz.  Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile ilçemizin dört bir tarafında asırlık yollar yapmaya çalışıyoruz. Kösebucağı mahallemizin ana grup yolundaki çalışmalarımızı da OSKİ’nin  yapacak olduğu altyapı çalışmasından sonra da inşallah halkımızın özlemle beklediği sıcak asfalt çalışmasını da mahallemizin hizmetine sunmak istiyoruz.  Ben ilçemizde böyle bir beton yolun böyle bir asırlık yolun hemşerilerimizin hizmetine girmesinde büyük katkılar sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere yola emek veren tüm mesai arkadaşlarıma tüm ilçe halkımız adına mahalle sakinlerimiz adına teşekkürlerimizi iletiyorum.” dedi.

“BU GÜZELLİKLER UNUTULMAZ”

Yapılan hizmetlerden ötürü Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür eden Kösebucağı mahallesi Muhtarı Alaaddin Ak, Uzun yıllardan beri biz bugünü bekliyorduk. Ben de bir kamu görevi yapıyorum. 25 yıllık muhtarım. İlk kez bu güzellikleri görüyoruz. Vatandaşımız konforlu beton yoldan çok memnun. Böyle yollar oldukça hiçbir sıkıntı yok. Tekrar sayın başkanımız ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“GEÇMİŞTE ÇOK ZAHMET ÇEKTİK, BUGÜNLERİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUN”

Yıllar önce çok zahmet çektikleri yolun betona kavuşmasından ötürü memnuniyetini belirten Mehmet Ak isimli vatandaş ise,  Beton yapılan yolu, yıllar önce motorlarla çakıl doldurarak yaptıklarını söyleyerek, “O zamanlar çok zahmet çektik. Bugünlerimize şükürler olsun. Çok güzel bir çalışma oldu. Ben Belediye Başkanımıza, ekibine ve muhtarımıza başarılar dilerim. Ekip ruh ile çalışma yapılıyor. Biz vatandaş olarak bunu görüyoruz. Allah bundan sonra doğru yoldan ayırmasın.” şeklinde konuştu.

 

samsun mutlu son

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER