SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

KIRSALDA YAPILAN ÇALIŞMALAR FEVKALADENİN FEVKİNDE

KIRSALDA YAPILAN ÇALIŞMALAR FEVKALADENİN FEVKİNDE
Bu haber 30 Ekim 2021 - 22:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallelerde ulaşım ağını modernleştirmeye, devam ediyor. Yaşam şartları daha da konforlu hale gelen kırsal mahalle sakinleri fevkaladenin fevkinde hizmet aldıklarını ifade ettiler.

 1.5 AYDA 20 KİLOMETRE ASFALT YOL

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü son 1.5 ay içerisinde Kayaca, Palazlı-Kömürlük, Aslancami, Yassıtaş, Konakbaşı, Bahçeler mahallesi, Uzundere, Yeşilköy, Mehmet Akif ve

Oluklu mahallerinde toplamda 20 kilometre sülüsyonlu sathi kaplama asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kırsal mahallelerde yol ulaşım ağlarını modernleştirmek adına gece gündüz canla başla çalıştıklarını söyledi. Yapılan çalışmalar kırsal mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

“BUGÜNLERİ GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN ŞANSLIYIZ”

Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı İsmail Talhak daha önceleri yolları çakıl malzemeyle geçiştirdiklerini şimdi ise kırsal mahallelerde asfalt ve beton yolun kendini gösterdiğini belirterek, “

Şimdi her şey ortada. Biz daha önceden yol dediğimiz zaman çakıl malzemesi aklımıza gelirdi hatta zaman zaman çakıl bile bizim için lüks oluyordu. Zaman içerisinde değişen şartlar da cenabı Allah bu günleri de bize gösterdi. Şu anda bizim mahallelerimizde yapılan işler fevkaladenin fevkinde olarak değerlendiriyoruz. Değerli belediye başkanımız İbrahim Etem Kibar kendisine edindiği düstürdan yola çıkarak görevden değil gönülden hizmet anlayışıyla bunun gereğini yapıyor, biz şu anda buna şahitlik ediyoruz. Değerli belediye başkanımız genç dinamik özverili bir şekilde iyi niyetli ve samimi bir şekilde gerçekten tüm imkânlarını hizmet noktasında bütün engelleri aşarak vatandaşının halkının hizmetinde gönlünde yer almıştır.

“BİZE GÖNÜLDEN HİZMET EDEN BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a gerek şahsı ve gerekse temsil ettiği mahalle halkı adına sonsuz teşekkürlerini ettiğini ifade eden Muhtar Talhak, “Sayın Başkanımızın başarılarının devam edeceğine canı gönülden inanıyorum. İnşallah birkaç dönem daha Belediye Başkanımız İbrahim Ethem Kibar’ı başımızda görmek istiyoruz. Zaten bunu yaptığı hizmetlerle hak ediyor. Biz kendilerinin her zaman yanında ve arkasındayız. Bize düşen her ne görev varsa biz ona hazırız. Bundan önce belediyemizin beton işlerinin bir kısmı halkın desteği ile oluyordu ama şu anda belediyemiz beton işlerini halka yansıtmadan betonun tamamını döküyor bu bakımdan kendisine çok müteşekkiriz. Bu hizmetlerden halkımızın memnuniyeti hat safhadadır.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER