SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

KIRSAL MAHALLELERDE KONFORLU BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE KONFORLU BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 30 Ekim 2021 - 22:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında ulaşımda konforu sağlamak için beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Son bir hafta içerisinde Bülbül, Yukarıardıç, Bucaklı, İslamdağ, Eskiordu, Demirci, Tahtabaş mahallelerinde beton yol çalışmalarını gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar vatandaşları oldukça memnun ediyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar beton yol çalışmaları ile birlikte ilçe kırsalında ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini belirterek, “Fatsa’mız için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek heyecanımız şehrimiz için. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

“ORTA SOKAK MAHALLEMİZİN YOLUNU KONFORLU BETON YOLUNA KAVUŞTURDUK”

Bülbül mahallesi Muhtarı Şefik Karabacak mahallerinde 1.etap beton yol çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “Şuanda Bülbül mahallemizin Orta Sokak mevkiine beton yol çalışması yaptık. Bundan sonra 2. etap beton yolumuzu bekleyeceğiz. Mahallemizde mezarlığımızın kenar duvarlarının yapılması ile ilgili müracatımızı yaptık. Yapılan çalışmalarla ilgili başta Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.” dedi.

Bülbül mahallesi sakinlerinden 80 yaşındaki Emine Keskin ise yapılan beton yol çalışmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizim büyüklerimiz bu güzellikleri göremedi, biz de bu yaşta gördük ama yine de çok memnun olduk. Bu çalışmayı yapan herkesin emeğine sağlık.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER