SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

BETON YOL ESKİORDU HALKINI ÇOK SEVİNDİRDİ

BETON YOL ESKİORDU HALKINI ÇOK SEVİNDİRDİ
Bu haber 30 Ekim 2021 - 22:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin Eskiordu mahallesinde yaptığı beton yol çalışması vatandaşları çok mutlu etti. 10 yıldır beton yolun yapılmasını hasretle beklediklerini belirten Eskiordu mahallesi Karşıyaka mevki Eşkara sokak sakinleri artık evimize yüklerimizi eşekle götürmekten kurtulduk, Fatsa Belediyemizden Allah razı olsun.” dediler.

“10 YILDIR BU YOLUN YAPILMASINI BEKLİYORDUK”

Eskiordu mahallesi Karşıyaka mevki Eşkara sokak sakinlerinden Emine Eşkara yollarının yapılmasından çok memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Allah razı olsun getirenden götürenden. 10 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyorduk. Eskiden yüklerimizi evimize eşeklerle getiriyorduk. Daha doğrusu bu yola eşek bile gelmiyordu. Evimizi yaparken iki araba birbirini çekerek getiriyordu, arabamız yolda kalıyordu. Arabayı karşı mahalleden traktör çağırıyorduk, traktörle çekerek eve geliyorduk yani çok zorluk çektik. Allah razı olsun bu yolumuzu yapanlardan. Aslına bakarsak yolumuzun yapılması çok güzel ama yaş itibariyle bizden geçti ama çocuklarımız torunlarımız sefasını sürsün. İstanbul’dan çocuğum geldiği zaman arabaya 3-4 bin TL masraf ediyordu bu yol yüzünden.” dedi.

Emine Eşkara’nın torunu Ali Furkan’da, “Yollarımız çok güzel oldu. Belediye Başkanı amcamızdan Allah razı olsun. Babamla köyümüze gelirken çok zorlanıyorduk artık zorlanmayacağız.” diye konuştu.

“YOLUMUZUN YAPILMASIYLA HUZURA KAVUŞTUK”

Eşkara Sokak sakinlerinden Gülsevinç Eşkara’ da, “Fatsa Belediyemize Allah kuvvet versin. Allah razı olsunlar, yolumuzu yaptılar güzelce, bizi huzura kavuşturdular. Çok memnunuz, bu zamana kadar çok büyük zorluklar yaşadık. Bahçeden eve odunumuzu getiremiyorduk. Hayvanlarımıza saman getiremiyorduk, evimize getireceğimiz şeyleri hep ellerimizde sırtımızda taşıyorduk. Kamyonetlerimizi bu yoldan çıkarırken çok büyük zorluklar yaşıyorduk. Şimdi yolumuz çok güzel oldu, belediyemizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

“SOKAĞIMIZ BÜYÜK BİR MAĞDURİYETTEN KURTULDU”

Eskiordu Mahallesi Muhtarı Temel Şahin’de yaptığı açıklamada, “Ben muhtarlığımda 3.dönemi yaşıyorum. Yeni dönemde muhtarlık düşünmüyorum ama yollarımızı yapmak bize nasip oldu. Eşkara sokağımız yol konusunda gerçekten mağduriyet yaşıyordu. Bu sokak sakinlerimiz arabalarını evlerine götüremiyorlardı artık beton yol sayesinde bu zorluğu yaşamayacaklar. Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER