SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’YU YENİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu bölgelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’YU YENİLİYOR
Bu haber 18 Ekim 2020 - 13:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu bölgelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi kentte Tahıl Pazarı, Osmanpaşa Şadırvanı ve Fatma Demirhan Sanat Parkı’nın yapılacağı alanda yürüttüğü proje çalışmalarıyla Ordu’yu adeta şantiyeye çevirdi. Ekiplerin hummalı çalışma yürüttüğü projeler bitirildiğinde mekânlar yenilenen yüzüyle vatandaşların kullanımına açılacak.

 

“YEPYENİ BİR ORDU TASARIMLIYORUZ”

 

Projelerin bizzat takipçisi olarak yerinde incelemeler yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projelerin tamamlanmasıyla birlikte yepyeni bir Ordu’nun tasarımlanacağını söyledi. Başkan Güler şu bilgileri verdi:

 

 “Ordu’nun en gözde yerlerini modern dokunuşlarla daha güzel bir hale getirmek için proje çalışmalarına devam ediyoruz. Halk arasında Tahıl Pazarı olarak bilinen mekânda çalışmalarımız sürdürülüyor. Burada ki mevcutta bulunan yapıları yıkarak daha modern bir görünümle yeniden inşa ediyor ve aynı zamanda çevre düzenlemesini de yapıyoruz. Estetik ve fonksiyonelliğiyle burayı cazip bir mekân haline getiriyoruz. Burada kısacası geçmişi gelecekle buluşturuyoruz. Yine Altınordu ilçemizde bulunan bir mekânda Fatma Demirhan Sanat Parkı Projesi’nin çalışmalarına devam ediyoruz. Burada da çevre düzenleme çalışmalarımız yapılıyor. Ordu’nun tiyatro tarihinin izlerini bu parkta göreceğiz. Daha sonrasında kentin simgelerinden biri olan Osmanpaşa Şadırvanı çevresinde de düzenlenme çalışması başlattık. Burada yaptığımız çalışmalarla tarihimizi geleceğe hazırlıyoruz. Hem nostaljik hem kültür hem de estetik yönden ele alarak burayı merkez yapmaya çalışıyoruz. Kısacası tüm bu çalışmalarla yepyeni bir Ordu tasarımlıyoruz”

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER