02:17 - FATSA’DA MİDE BULANDIRAN MANZARA
00:15 - Ordu’da Emekliler Ayaklandı: Yüzde 50 Su İndirimi Vaadi
00:07 - Fatsa Belediyesi Eski Hizmet Binası Yeniden Belediyenin!
02:04 - KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
01:55 - FATSA RAMAZAN IŞIKLARIYLA AYDINLANDI
02:03 - Ordu’nun Nüfusu 768 Bin 87 Oldu
01:55 - FATSA BELEDİYESİ YEŞİL ALANLARI BAHARA HAZIRLIYOR
01:52 - FATSA BELEDİYESİ KIRSALDA HİZMETE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
00:51 - FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
02:40 - FATSA’DA GECE MESAİSİ: ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
İzmir’de meydana gelen depremin ardından yola çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 7 kişilik arama kurtarma ekibi deprem bölgesine ulaştı.
ORDU İTFAİYESİ İZMİR’DE
İzmir’de meydana gelen depremin ardından yola çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 7 kişilik arama kurtarma ekibi deprem bölgesine ulaştı.
İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası çok sayıda bina çöktü. Depremin ardından yurdun bir çok kentinden yaraları sarmak için arama kurtarma ekipleri araçlarıyla birlikte afet bölgesine koştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla yola çıkan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 7 kişilik arama kurtarma ekibi de bugün İzmir’e ulaştı.
AFAD koordinesinde, Bayraklı ilçesinde çöken Emrah Apartmanı’nın enkazında arama tarama faaliyetlerini sürdüren Ordu İtfaiyesi, buldukları ziynet eşyası ve paraları, tutanak altında emniyet güçlerine teslim ettiler.
Ordu İtfaiyesi’ne bağlı arama kurtarma ekiplerinin, enkazlardaki arama kurtarma çalışmaları sonlandırılana kadar bölgeden ayrılmayacakları öğrenildi.
Öte yandan Başkan Güler’in talimatıyla yola çıkan 5 bin kişilik mobil mutfak tırının da İzmir’e ulaştığı bildirildi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.