00:51 - Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
23:42 - Mahmut Özer’den Sağlık Bakanı’na Ziyaret
14:32 - Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
23:36 - ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
19:47 - AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
17:43 - Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
17:19 - Ordu’ya Tam Donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Geliyor
02:14 - 2024 Yılı Nüfus Verileri Açıklandı
AK Parti Ordu İl Teşkilatında nefesler tutuldu. 30 Mart 2019’da yapılacak olan belediyeler ve mahalli idareler seçimleri nedeniyle aday adayı olmak isteyenler şimdiden kamuoyu gündem çalışmalarına başladılar. Dikkat çeken en önemli detay ise daha önce milletvekilliği ve belediye başkanlığı için aday adayı olan bazı önemli isimlerin henüz sahaya inmemesi oldu.
Aday belirleme kriterlerini daha önce açıklayan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un verdiği mesajlar üzerine bu kez ince elenip sık dokunan cinsten olacağı kriterlerde gözler şimdide bazı önemli isimler üzerine çevrildi.
Ordu’da iş dünyası ve spor camiasının yakından tanıdığı ve uzun yıllardır da yaşadığı Almanya’da dernek başkanlığı yapan ve her koşulda Ordululara hizmet için kendini adayan Sefa Yüce’nin de bu kez Altınordu Belediye Başkanlığına aday olması kesin gözüyle bakılıyor. AK Partinin bu kez Sefa Yüce avantajını iyi kullanarak CHP’nin önünü kesmesi bekleniyor.
Yüce, 2014-2015 ve son 24 Haziran seçimlerinde de aday gösterilmemesine rağmen milletvekilleri ile birlikte kapı kapı, şehir şehir dolaşarak partisine topladığı önemli destekler sayesinde de partisi tarafından takdirle karşılanmıştı.
Sessizliğini hala koruyan Sefa Yüce’nin, Altınordu’da hissedilir kadar karşılığının olduğunun da hesaplarını yapan parti kurmaylarının kanaatini de merak eden seçmen ve partililer, Yüce’nin aday gösterilmesi halinde AK Parti’nin fire vermeyeceği kanaatindeler.
Parti kurmaylarının kanaati bir tarafta merak konusu olurken, gözler bugünlerde ise Yüce’ye çevrildi. Altınordu Belediyesine aday adaylığını koyacak mı?, koymayacak mı? Soruları kafalarda dolaşırken, Yüce’nin yakın kaynaklarından alınan bilgilere göre de, partinin görev vermesi halinde sorumluluğu üstleneceği öğrenildi.
Öte yandan AK Parti’de daha önce milletvekilliği aday adaylığı müracaatında bulunan bazı önemli isimlerinde ilçe belediyelerinde aday gösterileceği de alınan bilgiler arasında yer aldı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.