SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Perşembe “Perişanbe” oldu

Perşembe “Perişanbe” oldu
Bu haber 29 Eylül 2016 - 3:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kurban Bayramında sel afeti ile karşı karşıya kalan ve özellikle köprülerin zarar görmesi ile zor günler yaşayan Perşembe’de perişanlık devam ediyor.

Kurban Bayramı’nın birinci günü sel afeti ile karşı karşıya kalan ve hem can kaybı yaşayan hem de maddi kayı yaşayan Perşembe’de halk perişan olşurken, yetkililerin vurdumduymazlığı ve ilgisizliği de Perşembe halkını isyan ettirdi.

Eirli köprüsünün sel afeti ile zarar görmesinden sonra Perşembe’nin ulaşımını sağladığı Cezaevi köprüsünün yetersizliği de kazalara davetiye çıkartıyor. Her gün neredeyse irili ufaklı kazaların yaşandığı ve adının halk arasında ölüm köprüsüne çıktığı cezaevi köprüsünde şoförler adeta sırat köprüsünden geçer gibi gitmek zorunda kalıyorlar.
Tır ırmağa uçuyordu

Cezaevi köprüsünün dar ve ulaşım altyapısının yetersiz olması nedeni ile en büyük sıkıntıyı büyük araçlar çekerken, köprüyü kullanan tır, ırmağa uçmaktan son anda kurtuldu. Köprünün adr olması nedeni ile elektirk direği ile trafo arasında sıkışan tır, vinç yardımıyla çıkartılırken, bölgede trafikte kitlendi.

Köprü ulaşıma yasak mı?

Efirli köprünün kapalı olması sebebi ile ulaşımın sağlandığı cezaevi köprüsünün ulaşıma yasak olmasına rağmen kullanıldığını belirten çevredeki esnaflar, kendilerine mal geldiğinde de aynı perişanlığı yaşadıklarını belirtti. Bölge esnafı yetkililerin daha ne kadar bu olaya seyirci kalacaklarını merak ettiklerini söylediler.
Genel izleyici çok ilgilenen yok
Sel afetinin ardından 80 günden fazla olmasına rağmen yetkililer sadece izlerken, perşembe halkı ve köprüyü kullanan sürücüler, yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

Soner Özdemir/Özel Haber/Ordu Hayat

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER