SON DAKİKA

Ordu 52 Haber
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Orduspor, deplasmanda oynadığı maçlarda aslan kesiliyor

Orduspor, deplasmanda oynadığı maçlarda aslan kesiliyor
Bu haber 13 Ekim 2016 - 14:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynadığı maçlarda aslan kesiliyor. Sezon öncesi FİFA’dan gelen -9 puan cezasıyla sarsılan Orduspor, 6 haftada en yakın rakibi ile arasında bulunan puan farkını kapatarak, tırmanışa geçti. 5 hafta boyunca ligin son sırasında yer alan mor beyazlılar, geçen hafta oynanan Maltepespor karşısında aldıkları beraberlikle puanını sıfırladı. Ligin 6. haftasında ise Bergama Belediyespor’a konuk olan Orduspor, son dakikada bulduğu gol ile hem puanı 3’e yükseltti hem de bir basamak yukarı çıkarak son sıradan kurtulmuş oldu.

İÇ SAHA MAÇLARINDA SON SIRADA

Mor beyazlı ekip, kendi sahasında oynadığı maçlarda rakibine diş geçiremiyor. Sadece ilk hafta kendi sahasında Bayrampaşa’yı konuk eden Orduspor, bu maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Ligin 3. haftasında bu kez Muğlaspor’u konuk eden mor beyazlılar, iki kere geri düştüğü maçtan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Ligin 5. haftasında ise yine kendi sahasında Ankara Adliyespor’u konuk eden Orduspor, geriye düştüğü maçta skoru 2-1’e getirdi ancak bu üstünlük 82. dakikaya kadar sürdü. Orduspor bu maçtan da 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Orduspor kendi sahasında oynadığı maçından birinden galibiyetle ayrılırken, diğer iki maçından beraberlikle ayrıldı. Kendi evinde rakip fileleri 7 kez havalandıran mor beyazlılar, kalesinde ise 5 gol gördü. Orduspor, -9 puanı nedeniyle iç sahada oynadığı maçlardan 5 puan topladı. Puanını iç sahaya göre -4’e düşüren mor beyazlılar ligin son sırasında yer aldı.

 DEPLASMAN KRALI

Deplasman maçlarında ise Orduspor istatistikleri altüst eti. İç saha maçlarına göre son sırada yer alan mor beyazlılar, deplasmanda oynadığı maçların puan tablosuna göre zirvede yer alıyor. Ligin ikinci haftasında deplasmanda 12 Bingölspor karşısında maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrılan mor beyazlılar, ligin dördüncü haftasında Maltepespor karşısında 2-0 galip geldi. Geçen hafta ise Bergama Belediyespor’a konuk olan Orduspor, bu maçta son dakikada bulduğu gol ile 1-0 üstün ayrılmıştı.

Orduspor, deplasmanda oynadığı maçların puan tablosuna göre, ligde ilk sırada yer alıyor. Sezon başından bu yana deplasmanda 3 maç yapan Orduspor, oyandığı maçların birinden beraberlikle, diğer ikisinden ise galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda oynadığı maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandıran mor beyazlı ekip, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Mor beyazlılar, deplasmanda oynadığı maçlardan 7 puan topladı.

Öte yandan Orduspor, 6 hafta boyunca oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi. MUSTAFA KIRLAK-ÖZEL HABER

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.