02:04 - KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
01:55 - FATSA RAMAZAN IŞIKLARIYLA AYDINLANDI
02:03 - Ordu’nun Nüfusu 768 Bin 87 Oldu
01:55 - FATSA BELEDİYESİ YEŞİL ALANLARI BAHARA HAZIRLIYOR
01:52 - FATSA BELEDİYESİ KIRSALDA HİZMETE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
00:51 - FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
02:40 - FATSA’DA GECE MESAİSİ: ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
01:42 - ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
01:35 - ÜNYE KALESİ’Nİ 2 AYDA 115 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ!
01:29 - FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Evkaf mahallesi Kırlangıç sokakta bir süre önce tesviyesi yapılan otopark alanında asfalt serim çalışması başlatıldı.
Fatsa Devlet Hastanesi yönetiminin mevcut hastane bahçesinde otoparkın yetersiz olması nedeniyle Fatsa Belediyesi’ne ait yeşil alana otopark yapılması talebini değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1100 metrekarelik alanda önce tesfive çalışmasını yaptı ve ardından da asfaltlama çalışmasına başladı.
Dün bir bölümü tamamlanan asfaltlama çalışmasının devamını önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer yandan Ayazlı mahallesinde muhtelif noktalarda yol bakım onarım Dumlupınar mahallesi Kızılay Anaokulu bahçesinde çevre düzenleme, şehir içerisinde muhtelif yerlerde parke tamiri, Dolunay mahallesi Kınalıkent sokakta yol açma ve Evkaf mahallesi Edalı Sokak’ta da yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.