00:51 - FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
02:40 - FATSA’DA GECE MESAİSİ: ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
01:42 - ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
01:35 - ÜNYE KALESİ’Nİ 2 AYDA 115 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ!
01:29 - FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
01:25 - Son 1 Yılda Olay Sayılarında %9.4 Azalış Oldu
00:51 - Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
23:42 - Mahmut Özer’den Sağlık Bakanı’na Ziyaret
14:32 - Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
23:36 - ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
Yaz ve kış aylarının vaz geçilmez içeceği, dost sohbetlerinin olmazsa olmazı çay hiç bu kadar güzel bir ortamda içilmemişti.
Ordu’da Hasan Aygün’ün işlettiği Çay Ocağı müşterilerine kendini hayran bırakıyor. Kullandığı çaydan, ortamın temizliğine kadar her konuda müşterilerin ilgisini çeken çay ocağı müşterileri Ordu’da bu standartlarda çay içilebilecek bir başka mekan olmadığını ifade ediyorlar.
Bardakların otomatik makinelerde el değmeden yıkandığını ve çay yapmanın bir sanat olduğuna vurgu yapan işletmeci Hasan Aygün, “çay yapmak öyle kolay bir iş değildir. Çay yapmanın da püf noktaları var. Çayın demini ne kadar atacağını, suyunu ne kadar koyacağını ve kaç dakikada demleyeceğini bilmen gerekiyor. Eline her demliği alan çay yapamaz. Ben yıllardır çayımı, Çaykur’un ziraat mühendislerinin verilerine göre yapıyorum. Benim çayımı herkes bilir, sever ve o nedenle de her kesimden insan gelir” ifadelerini kulandı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.