00:51 - FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
02:40 - FATSA’DA GECE MESAİSİ: ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
01:42 - ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
01:35 - ÜNYE KALESİ’Nİ 2 AYDA 115 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ!
01:29 - FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
01:25 - Son 1 Yılda Olay Sayılarında %9.4 Azalış Oldu
00:51 - Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
23:42 - Mahmut Özer’den Sağlık Bakanı’na Ziyaret
14:32 - Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
23:36 - ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Fatsa Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yıl sonu sergisine katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen sergi açılış programında bir konuşma yapan Selda Yavuz, Halk Eğitim Merkezlerinin bir çok insana öğrenme ve meslek sahibi olma imkanı sağladığını belirterek, “Fatsa Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan değişik el sanatları kurslarına katılan bayanlarımız çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Kurslara katılarak başarı gösteren bayanlarımız, artık meslek sahibi oldular. Çünkü, burada öğrendikleri el sanatlarını daha da geliştirerek, aile bütçelerine katkı sunacaklardır” dedi.
Sergide, el emeği göz nuru ürünlerin güzel sunumlarıyla da dikkat çektiğini söyleyen Selda Yavuz, “Kursiyerlerimize başarılar diliyor, emekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün yılsonu sergisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından
yıl boyunca hazırlanmış olan ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezen, hem kursiyerlerle hem de usta öğreticilerle sohbet eden Selda Yavuz, el emeği göz nuru ile yapılmış olan ürünleri yakından inceledi.
Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, usta öğreticiler ve kursiyerler ise, Selda Yavuz’a kendilerine her zaman destek olduğu ve yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.
Yılsonu sergisinde, dikiş-nakış, takı, el sanatları, resim gibi birçok alanda eğitim gören kursiyerlerin, bir yıl boyunca emek vererek yaptıkları ürünler sergilendi. Sergi açılışında, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın eşi Türkan Yapıcı da hazır bulundu.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.