SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

ULUBEY’DE ASFALT SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi’ne bağlı Çağlayan Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

ULUBEY’DE ASFALT SEVİNCİ
Bu haber 02 Kasım 2020 - 3:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ULUBEY’DE ASFALT SEVİNCİ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi’ne bağlı Çağlayan Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor. 7 kilometre uzunluğundaki güzergahta başlayan çalışmalarda 3 kilometrelik mesafe geride kaldı. Sıcak asfalta kavuşmasının mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise Başkan Güler’e teşekkür ettiler.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı asfalt hamlesi ilçelerin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Belediye envanterine eklenen asfalt plenti ve taş ocağıyla birlikte, yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, belirlenen programlar çerçevesinde mahalle ve grup yollarını sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ulubey ilçesine bağlı Çağlayan Mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

 

BAŞKAN GÜLER: “YOL SORUNU KALMAYANA KADAR DURMAK YOK!”

 

Ordu’da yol sorunu kalmayana dek çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “Ordu’da büyük bir yol hamlesi başlattık. Altyapılarını tamamladığımız mahalle ve grup yollarını hızlı bir şekilde beton ve asfaltla buluşturuyoruz. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından, Ulubey Çağlayan Mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Toplam 7 kilometre uzunluğundaki güzergahta, 3 kilometrelik bölümü tamamladık. Ekiplerimiz bölgede adeta arı gibi çalışıyor. Ulubey ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Mahalle yollarının sıcak asfaltla buluşmasının heyecanını yaşayan yöre sakinleri ise, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Çağlayan Mahallesi’nden Salih Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Bu yapılan çok büyük bir hizmet” diye konuştu.

 

“MAHALLE HALKI OLARAK ÇOK MUTLUYUZ”

 

Çağlayan Mahallesi sakini Bagi Yılmaz ise “Ulaşım konusunda büyük sıkıntılar çekiyorduk. Bizlere bu imkânı sunan herkesten Allah razı olsun. Mahalle halkı olarak çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“YILLARDIR BU HİZMETİ BEKLİYORDUK”

 

Çağlayan Mahallesi sakini Sebahittin Türkcan ise “Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, Ulubey Belediye Başkanımız İsa Türkcan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER