SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Ordu’ya acı haber 2 ölü

Ordu’ya acı haber 2 ölü
Bu haber 30 Ağustos 2018 - 3:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Konya’da din görevli Ahmet Dilek ve ailesi bayram izini sonrası memleketi Ordu Korgan Belalan Mahallesinden görev yeri Konyaya giderken Eskişehir sınırları içerisinde geçirdikleri trafik kazası sonucu araç sürücüsü Ahmet Dilek ve kaynanası Fatma Sinik hayatını kaybederken, eşi ve çocukları yaralandı.

Dün sabah saatlerinde memleketi Ordu Korgan ilçesinden görev yaptığı Konya ya bayram tatilinden dönen din görevlisi Ahmet Dilek hoca kendi kullandığı aracı ile Eskişehir sınırları içerisinde trafik kazası geçirdi.

Kazada Korgan Belalan nüfusuna kayıtlı Ahmet Dilek hoca ve araçta bulunan kaynanası Fatma Sinik kaza yerine gelen ambulansla kaldırıldıkları Eskişehir de bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıkları öğrenilirken, araçta bulunan eşi ve çocuklarının da yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Eskişehir de meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ahmet Dilek ve kaynanası Fatma Sinik’ in cenazeleri yapılan otopsi incelemesi sonunda memleketleri Ordu Korgan ilçesine bağlı Belalan Mahallesine getirilmek üzere yola çıkarılacağı bildirildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Atik Soner Alanlı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER