SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

KUMRU’YA MODERN KALDIRIM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı, altyapı, ulaşım ve üstyapı seferberliği, ilçelerin çehresini değiştiriyor.

KUMRU’YA MODERN KALDIRIM
Bu haber 02 Kasım 2020 - 3:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

KUMRU’YA MODERN KALDIRIM

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı, altyapı, ulaşım ve üstyapı seferberliği, ilçelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalar kapsamında, Kumru ilçesinde, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk Caddesi’nin kaldırımları sil baştan yenileniyor.

 

Altyapı, ulaşım ve üstyapı projeleriyle Ordu’yu geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, daha estetik ve daha güvenli ilçe merkezleri oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru ilçe merkezinde yaya trafiğinin rahat, güvenli ve konforlu bir şekilde sağlanması için modern kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

 

İLÇENİN EN YOĞUN CADDESİ

 

Kentin her noktasına dokunmak için çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Başkan Güler, “İl genelinde her noktada çalışmalarımız var. İlimizi geleceğe taşımak için bir yandan sorunları çözüme kavuştururken diğer yandan da daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Kumru ilçemizin araç ve yaya trafiği en fazla olan Atatürk Caddesi’nde baskı beton kaldırım çalışması başlattık. Şu anda 2 bin m2 alan tamamlandı. Kumrulu kardeşlerime hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru ilçe merkezinde toplamda 3 bin m2 baskı beton kaldırım çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER