SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

9 Günlük Bayram’da Acı Haberler Yürek Yaktı

9 günlük Kurban Bayramı sona ererken, bayram bazı ailelere acıyı da beraberinde getirdi. Bayramda gerek cinayet gerekse ilginç ve olmadık kazalar meydana geldi.

9 Günlük Bayram’da Acı Haberler Yürek Yaktı
Bu haber 19 Eylül 2016 - 23:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bu bayram daha önceki bayramlara oranla Ordu’da birçok aileye de beraberinde acı olaylar ve ölümler de getirdi. Bayram tatili boyunca gerek cinayet, gerekse ilginç kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti.

İlk ölümlü ve enteresan kaza bayram tatilinin ilk günü olan 10 Eylül Cumartesi günü Kurban Bayramı tatili için çalıştığı Mersin’den memleketi Korgan’a gelen genç, evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 34 yaşında ve bekar olan Cemil Alaycı, Tepe Mahalledeki evinin balkon kenarında otururken dengesini kaybederek düştü. Alaycı, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

İkinci ölümlü kaza haberi arefe günü, 11 Eylül Pazar günü Ulubey İlçesi’nde yol yapım çalışmasında görevli iş makinesi operatörü 33 yaşındaki Temel Yıldız, yerleştirildikten sonra patlamayan bir dinamitin daha sonra aniden patlaması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Üçüncü ölümlü kaza haberi ise Kumru’dan geldi. Bayram tatili nedeniyle Kumru Güneycik Mahallesi’ndeki yakınlarını ziyarete giden Kabadüz Başköy Mahallesi Camii İmamı 51 yaşındaki Hüseyin Çıkaryol, burada incir ağacına çıktı. Bir anlık dikkatsizlik sonucu yere düşen Çıkaryol, kaza yerine gelen 112 ambülansıyla kaldırıldığı Kumru Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BAYRAMDA BİRDE CİNAYET İŞLENDİ

Bayram tatilinin son günlerinde ise cinayet haberiyle sarsıldı Ordu. 17 Eylül Cumartesi günü 55 yaşındaki Ali İhsan Eruzun, bayram tatili için geldiği memleketinde Ayvalı Mahallesi’nde bir düğünden dönerken kullandığı lüks otomobile Ayvalı Mahallesi mevkiinde Irak’ta inşaat işleriyle uğraşan Musa V. tarafından açılan ateşle öldürüldü.

Orducu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER