SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Fatsalı mayısta konforlu yürüyecek!

Fatsalı mayısta konforlu yürüyecek!
Bu haber 24 Şubat 2018 - 0:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa ilçesinde Yayalaştırma Projesi kapsamında yapılan doğal taş döşeme çalışmalarının yüzde 50’si tamamlandı. Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, “İnşallah mayıs sonu gibi tamamı bittiğinde Fatsa halkı çok konforlu yollarda yürüyecek” dedi.

Plevne meydanının tamamlanmasının ardından Plevne caddesi ve Pazar sokağın bir kısmında da doğal taş döşeme çalışmaları yapıldı ve devam ediyor. Önümüzdeki hafta ise ekiplerinin Reşadiye caddesine geçerek doğal taş döşeme çalışmalarını burada sürdüreceği öğrenildi. Yayalaştırma projesi uygulanan yerlerde mobilya montajları henüz yapılmamasına rağmen görsel güzellik dikkat çekmeye başladı. Çalışma yapılan trafiğe kapalı alanlarda doğal taş montajının yanı sıra polimer kanal ve ızgaralar, 4 metrelik armatürlü aydınlatma direkleri, kuru fix havuzu ve parsel etrafında baskı beton kaldırım çalışmaları yapılacak. Yayalaştırma Projesinde çalışmaların Mayıs ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmalar hızlı şekilde sürüyor

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, trafiğe kapalı caddelerde doğal taş montajının hava şartlarına göre süratle devam ettiğini belirterek, “Trafiğe kapalı caddelerin yenilenmesine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Yayalaştırma Projesi Fatsa için çok önemli bir proje. Fatsa şehir merkezinde ticari alanın tam merkezinde trafiğe kapalı alanlarımızın tamamını inşallah bu projeyle yenilenecek. Üst yapıda artık parke taşına son verdik. Doğal taşlarla ahşap döşemelerle oturma grupları ve aydınlatmasıyla beraber çok harika bir görüntü ortaya çıkacak. Ekiplerin çalışması süratle devam ediyor. Henüz bitmemiş haliyle bile vatandaşlardan bu çalışma ile ilgili olumlu tepkiler duyuyoruz. İnşallah mayıs sonu gibi tamamı bittiğinde Fatsa halkı çok konforlu yollarda yürüyecek. Trafiğe kapalı caddelerimizde bina cephelerimizle beraber çok hoş bir görüntü ortaya çıkacak” diye konuştu.  ORDU OLAY

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER