SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Vali Yavuz, Yarız’ı Makamında Misafir Etti

Vali Yavuz, Yarız’ı Makamında Misafir Etti
Bu haber 05 Kasım 2018 - 2:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz, Fatsa ilçesinde katıldığı bir program esnasında sokakta karşılaştığı ve “hayatımda ilk defa bir Vali gördüm” diyerek, elini öpmeye çalışan İsmet Yarız isimli vatandaşı bugün makamında ağırladı.

Fatsa-Ünye Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin açılış programına katılmak üzere dün Fatsa ilçesinde düzenlenen programa katılan Vali Seddar Yavuz, açılış sonrası İsmet Yarız isimli vatandaşla karşılaştı.

Fatsa’da fırıncı ustalığı yaptığı öğrenilen İsmet Yarız, “hayatımda ilk defa Vali gördüm, verin elinizi öpeyim. Sizleri televizyonda görüyorduk, şimdi ise canlı gördüm çok mutlu oldum” diyerek duygularını dile getirmişti.

Bir araç göndererek İsmet Yarız adlı vatandaşı evinden aldıran ve Valilik Makamında misafir eden Vali Seddar Yavuz, “hayatımda ilk defa Valilik makamına geldim ve bir Valiyi yakından tanıdım” diyen İsmet Yarız’ı kapıda karşılayarak, devletin sıcak yüzünü birkez daha gösterdi.

“Vatandaşımızı Devletimizin Tüm Sıcaklığı ve Şefkati İle Kucakladım”

Vali Seddar Yavuz, “Dün Fatsa ilçemizde Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin açılış programına katılmıştık. Kalabalıklar arasından ‘Siz Valimisiniz?’ diyen bir ses duyunca ‘Evet Vali benim’ dedim. Daha sonra aramızda basına da yansıyan diyaloglar yaşandı. Elimi öpmek istedi ancak biz devlet olarak kimseye elimizi öptürmüyoruz. Ben de vatandaşımızı devletin tüm sıcaklığı ve şefkati ile kucakladım. Valiliğimizi ziyaret etme arzusu olunca seve seve kabul ettim” dedi.

“Valiliğimizin Kapıları Vatandaşımıza Sonuna Kadar Açık”

“Valiliğimizin kapıları vatandaşımıza sonuna kadar açık” diyen Vali Seddar Yavuz, “Ben ve kaymakamlarımız 5 bin aileyi evinde ziyaret ettik. Bu sayı, 17 ayda gerçekleşen çok ciddi ziyaret sayısıdır. İsmet kardeşimizle tanışmak benim için ayrı bir keyif oldu. Günün yorgunluğunu da attığımız bir sohbet oldu. Biz neden 2200 yıldır devlete sahip olduğumuzu bir kez daha anlamış olduk. Vatandaşımızın devletine olan sevgisi, saygısı, muhabbeti her türlü takdirin üzerinde. Bu sevgi, saygı vesilesiyle de bizim bayrağımız her zaman gönderde özgürce dalgalanıyor ve ezanlarımız da minarelerden şükürler olsun ki okunmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

“Devlet Yöneticileri Vatandaşını Şefkatle Kucaklamalı ki, Kaynaşma Daim Olsun”

Vali Yavuz, ”Devlet yöneticileri elbette vatandaşını sevgiyle, şefkatle kucaklamalar ki bu muhabbet, kaynaşma daim olsun. Bu durum sorumluluğumuzu artırıyor. İsmet Yarız kardeşimize bir kez daha göstermiş olduğu sıcak muhabbet için teşekkür ediyor, biz de onu aynı sıcaklık ve muhabbet içinde kucaklıyoruz” diyerek, konuşmasını tamamladı.

İsmet Yarız; “Hayatımda İlk Defa Bir Vali Gördüm”

Hayatında ilk defa bir Vali gördüğünü söyleyen İsmet Yarız, “Sayın Valimi Fatsa’da ilk gördüğümde sanki şimşek çaktı, gök gürledi, sanki Anafartalar da, Conkbayır da, Çanakkale de gibiydim. Vali gördüm elim, ayağım dolaştı. Köyde sürekli muhtarı görmekten gına geldi. Çok mutlu oldum bu anlatılmaz bir şey” diye konuştu ve Vali Yavuz’u köyüne de davet etti.

“Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Görmek İstiyorum”

İsmet Yarız ayrıca, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı görmeyi arzu ettiğini Vali Seddar Yavuz’a iletti.

Vali Seddar Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşımıza verdiği değer herkesin malumudur ve her türlü takdirin de üzerindedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın her bir vatandaşımızı ne kadar çok sevdiği, gönülden kucakladığı malumunuzdur. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Vali Seddar Yavuz, İsmet Yarız’ın eşinin by-pass ameliyatı olduğunu ve özel bir hastanede tedavi altında olduğunu öğrenince yapılması gerekenler noktasında İl Sağlık Müdürü Dr.Ergün Yanmaz’a gerekli talimatları vermeyi de ihmal etmedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER