SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Fatsa’da ramazan etkinlikleri düzenlenecek

Fatsa’da ramazan etkinlikleri düzenlenecek
Bu haber 08 Mayıs 2018 - 1:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa Belediye Başkanlığına seçildikten sonra ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Başkan Muharrem Aktepe, “Hizmetleri hep birlikte el birliği yapmaya çalışacağız, inşallah yakın süreçte tüm Fatsa’nın beklediği güzel şeyler duyacağız.” dedi.

Belediye Meclis üyelerine desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Hizmetleri hep birlikte el birliği yapmaya çalışacağız. Ramazan etkinliği yapılmıyor diye talepler vardı nasipse bu sene Ramazan etkinliği yapıyoruz. Çalışmalarımızda belli bir seviyeye geldik. Hükümet Konağı önünde 15 Temmuz Özgürlük meydanında 30 günlük bir etkinlik düşünüyoruz ancak haftanın 3-4 günü dolu olacak. Ramazan etkinliğinde hepimizin ulusal basından tanıdı sevdiği yazarlar sanatçılar olacak. Ramazan ayının havasına uygun bir etkinlik düşünüyoruz bu konuyla ilgili çalışmalarda son aşamaya gelindi inşallah ramazan ayının biri itibariyle etkinlikler başlayacak. Bizlerde Ramazan boyunca akşamları birlikte orada olacağız. Bir süredir Kültür Sarayı’nda verdiğimiz iftar yemeğini de ramazan çadırı şeklinde 15 Temmuz Özgürlük meydanında vereceğiz. Ramazan iftar çadırı kıl çadır şeklinde diğer yerler ise ramazan evleri şeklinde olacak. İnsanların oturabileceği bir alan düzenliyoruz.” dedi.

Hazırlamış oldukları yol ihalelerini tamamını ihaleye çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Aktepe, “Bu hafta itibariyle ihalelerin tarihini almış olacağız bu konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirici açıklama yapacağız. İnşallah çok yakında tüm Fatsa’nın beklediği güzel şeyler duyacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER