SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Fatsa’da 8 kilometre doğal taş döşendi

Fatsa’da 8 kilometre doğal taş döşendi
Bu haber 08 Mayıs 2018 - 0:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa ilçesinde 8 ay önce Yayalaştırma Projesi kapsamında başlayan doğal taş döşeme çalışmalarında yüzde 80 seviyeye ulaşıldığı ve bu güne kadar 8 bin 400 metrekare doğal taş montaj çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

Plevne meydanını, Plevne caddesi, Pazar sokak, Reşadiye Caddesi ve Ahmet Cevat Güvenkaya Caddesindeki Yöresel Ürünler Pazarındaki doğal taş döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler Mustafa Kemal Paşa mahallesi İnönü Caddesinde doğal taş döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Yayalaştırma projesi uygulanan yerlerde mobilya montajları henüz tam olarak yapılmamasına rağmen görsel güzellik dikkat çekmeye başladı. Çalışma yapılan trafiğe kapalı alanlarda doğal taş montajının yanı sıra polimer kanal ve ızgaralar, 4 metrelik armatürlü aydınlatma direkleri, kuru fix havuzu ve parsel etrafında baskı beton kaldırım çalışmaları yapılacak. Yayalaştırma Projesinde çalışmalarında toplamda 9 bin metrekare doğaltaş döşemesi yapılacağı ve Mayıs ayı sonunda bu çalışmaların tamamlanması hedeflendiği belirtildi.

“TRAFİĞE KAPALI ALANLARIMIZIN TAMAMINI BU PROJEYLE YENİLENECEK.”
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe trafiğe kapalı caddelerde doğal taş montajının süratle devam ettiğini belirterek, “Trafiğe kapalı caddelerin yenilenmesine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz beye teşekkür ediyoruz. Yayalaştırma Projesi Fatsa için çok önemli bir proje. Fatsa şehir merkezinde ticari alanın tam merkezinde trafiğe kapalı alanlarımızın tamamını inşallah bu projeyle yeniliyoruz. Doğal taşlarla ahşap döşemelerle oturma grupları ve aydınlatmasıyla beraber çok harika bir görüntü ortaya çıkacak. Ekiplerin çalışması süratle devam ediyor. Henüz bitmemiş haliyle bile vatandaşlardan bu çalışma ile ilgili olumlu tepkiler duyuyoruz. İnşallah Mayıs sonu gibi tamamı bittiğinde Fatsa halkı çok konforlu yollarda yürüyecek. Trafiğe kapalı caddelerimizde bina cephelerimizle beraber çok hoş bir görüntü ortaya çıkacak.” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER