SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Fatsa’da 40 yıllık sorun bitirilmiş oldu

Fatsa’da 40 yıllık sorun bitirilmiş oldu
Bu haber 10 Ekim 2016 - 23:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fatsa ilçesine bağlı Sefaköyü ve Yassıtaş Mahallelerini birbirine bağlayacak yolda çalışmalar yapılarak 40 yıllık sorun bitirilmiş oldu. Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Sefaköyü Mahalle Muhtarı Yusuf Kaynar ile Yassıtaş Mahalle Muhtarı Hüseyin Özkaynar, yapılan çalışmalardan dolayı belediyeye teşekkür etti.

Kanayan yaraydı

Sefaköyü Mahalle Muhtarı Yusuf Kaynar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerimiz adına Fatsa Belediyesine teşekkür ediyoruz. İki mahallemiz arasında çıkılmaz yolumuz 40 yıldır kanayan yaraydı. Belediyemize sorunu götürdüğümüzde derhal teknik ekipler gönderilerek çalışmalar başlatıldı. Gerekli genişletme çalışmaları yapılarak mahallelerimiz rahat bir nefes aldı. 40 yıldır çözülemeyen sorunun istenirse belediyemiz ile birlikte vatandaşımızın da desteği alınarak çözümü ispatlamış oldu. 21’inci yüzyılda artık yol sorunu kalmaması lazım. Bu yollar yapılmıyorsa muhtar olarak bu bizim ayıbımızdır” dedi.

Kabir azabı gibi bir sıkıntı süreci yaşatılmış

Yassıtaş Mahalle Muhtarı Hüseyin Özkaynar ise, “Ecdadımızın yola verdiği önemin farkındayız. Bizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlantı yolumuzun uzun süredir açılamadığını gördük. Baktığımızda hakikaten vatandaşa kabir azabı gibi bir sıkıntı süreci yaşatılmış. Bizde Belediyemizle birlikte işi takibi noktasında çalışarak mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasında gayret gösterdik. Emeği geçen herkese, özellikle mahalle sakinlerimize gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MUHARREM GÖÇ-ÖZEL HABER-ORDU OLAY

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER