SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Soylu’dan Tedes’e ayar

‘Devlet vatandaşına tuzak kurmaz’ diyerek radar uygulaması TEDES’lerin kaldırılacağını açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarih verdi.

Soylu’dan Tedes’e ayar
Bu haber 19 Eylül 2016 - 23:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İlk olarak Ordu’da kurulan, daha sonra da yaygınlaşan ve büyük tartışmalara neden olan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ile ilgili bir süredir tartışmalar sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde uygulamanın kaldırılacağını söylemişti.

Daha sonra açıklama yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal ise, EDS radar sistemlerinin yaygınlaştırılacağının sinyalini vermişti.

Bu iki açıklamanın ardından vatandaşın kafası karıştı. Ancak durum o kadar karışık değil. Çünkü TEDES ile EDS birbirinden farklı uygulamalar. Üstelik Bakan Soylu yeni yaptığı açıklama ile konuya noktayı koydu ve TEDES’lerin kaldırılmasına dair tarih verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sürücülerin şikayetçi olduğu TEDES ile ilgili açıklama yaptı. Soylu, “Devlet hem vatandaşını korumak için hem de gelir elde etmek için vatandaşına tuzak hazırlamaz. Bayram üstü bu konuda çok daha dikkatli olduk. Bayram ertesi uygulamaya girecek. Bu konudaki bütün hazırlıklar yapıldı. İnşaallah, ortaya koyduğumuz iradeye milletimiz de karşılık verecek” diye konuştu.

Orducu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA