SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Enver Yılmaz gündeme dair açıklamalar yaptı

Katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz önemli açıklamalar yaptı.

Enver Yılmaz gündeme dair açıklamalar yaptı
Bu haber 21 Eylül 2016 - 21:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TV 52’de Rıdvan Yalçın ve Salih Kalyoncu’nun sunumuyla ekranlara gelen Çapraz Sorgu adlı programın canlı yayın konuğu olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gündeme ilişkin konulara dair açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi’nden yapılan canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Enver Yılmaz, “15 Temmuz Darbe Girişimi süreciyle ilgili girişimleri yapanlar kim ise bana iftira atanlar da aynı zihniyetin adamlarıdır” dedi.

Programda gündeme ilişkin kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Başkan Enver Yılmaz, 15 Temmuz’da darbecilerin başarılı olması hâlinde Ordu’da hiçbir mahkeme kurulmadan kafasına kurşun sıkılarak infaz edilecek ilk isimin kendisinin olacağını söyledi.

“DARBE GİRİŞİMİNİN ARDINDAN ŞAHSIMLA İLGİLİ KARA PROPAGANDA BAŞLATTILAR”

Darbe teşebbüsünün 26 gün sonrasında kendisiyle ilgili kara propaganda başlatıldığını dile getiren Başkan Yılmaz, “Bize bu iftiraları atanlar, kamuoyunda siyasi rakiplerimiz değil. Bunlar, parti içerisinde meşru yapıya tırnaklarıyla kazıyarak gelemeyenlerin haksız bir yolla gelme teşebbüsleridir. Yani darbe yapmak isteyenlerle bu iftiraları atanların zihniyetleri aynıdır. Daha önce de söylemiştim; İftira atanın dini yoktur ve katli vaciptir. Aslında burada tartışılan; şahıslar değil, işgal ettikleri koltuklardır. Bu konularla ilgili yaptığım açıklamaları Ankara’da en üst seviyede olan kişilerle paylaştım. Onların her şeyden haberi var. Onlara kendimi koruyacağım ve bildiklerimi paylaşacağım dedim. Onlar da tamam dedi. Herkes yaptığının cezasını çekecek” şeklinde konuştu.

“MALUM GRUPLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN İCRAATLARINI TARTIŞAMIYOR VE BANA İFTİRA ATIYOR”

 Malum grupların Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını tartışamadığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Bilinmesi gereken bir konu da; Ordu’da Büyükşehir Belediyesi’nin icraatları tartışılmıyor. Çünkü Büyükşehir’i yöneten bizler başarılıyız. Bizden kaynaklı olmayan sel afeti gibi sebeplerden dolayı yatırımlarda aksamalar yaşansa da Büyükşehir Belediyesi, çizdiği projeksiyon ile başarılıdır ve kimse bunu tartışamaz. Her türlü hizmeti yerine getiren şahsımı baktık ki iftiralarla kamuoyunda tartışmaya çalışıyorlar. Onlar sandı ki biz iftirayı atarız, Enver Yılmaz da kabuğuna çekilir. Şimdi onlar da şokta çünkü benden böyle bir çıkış beklemiyorlardı” diye konuştu.

Orducu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER