SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Vali Yavuz, Gaziler ve Aileleriyle Kahvaltı Programında Birarada Oldu

Vali Yavuz, Gaziler ve Aileleriyle Kahvaltı Programında Birarada Oldu
Bu haber 19 Şubat 2019 - 23:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Başımızın tacı kahraman gazilerimiz ve muhterem eşleri, sizinle böylesine bir haftasonu sabahında aynı sofrada bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“Aziz Türk Milleti, vefalı bir millettir. Kendisine hizmet edenleri hiç bir zaman unutmaz. Gönlünün en güzel yerine yazar ve bu özelliği nedeniyle de dünya üzerindeki en büyük milletlerden bir tanesidir” diyen Vali Yavuz, “Türk Milleti şanlı, onurlu bir tarihin sahibidir ve ay yıldızlı bayrak için ölüme adeta gül bahçesine girercesine koşar ve bazen şehit olur Allah’a kavuşur, bazı zaman da yaralarını kahramanlık nişaneleri olarak vücutlarında taşırlar. İşte böylesine güzel bir milletin evladı olarak ne mutlu size ki, böylesine şanlı, şerefli bir vazifeyi yerine getirdiniz bugün buradasınız ve hanımefendiler de ne kadar şanslı ki bu vatana ve millete hayırlı bir insanın eşi olmak gibi kutlu bir yolculukta birlikte hareket ediyorlar” şeklinde konuştu.

Vali Seddar Yavuz ,”Bir kez daha minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyoruz. Bunu hem Seddar Yavuz olarak, hem de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Valisi olarak söylemek istiyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ise yaptığı konuşmada, ”Bugün burada hepimiz bir aradayız. Allah bu birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozmasın. Sayın Valimizin şehit ve gazi ailelerine ne kadar bağlı ve düşkün olduğunu biliyorsunuz. Her başımız sıkıştığında kapısı 24 saat açık bunu da hepimiz çok iyi biliyoruz. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Allah uzun yıllar Ordu’ya hizmet etmeyi nasip etsin. Sayın Valimizin emekli olunca da Ordu’ya yerleşmesi en büyük temennimizdir” diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte kahvaltı programında gaziler ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek, bir süre onlarla sohbet etti ve hal ve hatırlarını sordu.

Programda, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten eşi Nilgün Erten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan eşi Şeniz Erdoğan, İl Jandarma Komutanı AlbayTolunay Başer eşi Ümran Başer, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ahmet Meydan eşi Nalan Meydan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, gaziler ve aileleri hazır bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER