SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

MİDDER’DEN ABD AÇIKLAMASI

MİDDER’DEN ABD AÇIKLAMASI
Bu haber 07 Aralık 2017 - 0:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak tanımasına ilişkin yaptığı açıklamaya bir tepki de MİDDER’den geldi.
MİDDER (15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği) Ordu İl Başkanı Şahin IŞIKLI, ABD Başkanı Trump’ın tehlikeli oyunlar oynadığını ifade ederek bu duruma sessiz kalınmaması gerektiğini vurgulayan  bir basın açıklaması yaptı.

IŞIKLI yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Siyonist ve zalim Amerika bir kez daha amacını açıkça ilan etmiştir. Bu kansızlık ne Filistin’e ne de Kudüs’e yapılmıştır. Bu doğrudan Müslümanları ve İslamiyeti hedef almaktır. Trump ateşle oynadığının farkında değil belki ama, İslamın son kalesi Türkiye , müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ün kaderini geçmişi olmayan, bir tarihi bile olmayan Amerika’ya teslim etmeyecektir. Kudüs’ün işgalci siyonistlerin başkenti olarak ilan edilmesi cüretinde bulunmuş bir eşkıya ordusuna karşı dik duruşun bir Müslüman için namus meselesi olduğunu tüm İslam âlemine hatırlatıyoruz. Müslümanlar politik kaygılardan arınarak, Amerika’dan, İsrail’den değil Allah’tan korkmaya ve O’na teslim olmaya çağırıyoruz” dedi.
Kudüs’ün Hakkını Savunmak Türkiye’nin Görevidir.

1917 de kutsal şehir Kudüs’ün İngilizler tarafından işgalinden 100 yıl sonra onların çocukları Amerika tarafından siyonistlere arka çıktığını hatırlatan IŞIKLI MİDDER olarak bu duruma sessiz kalmayacaklarının altını çizerek “Türkiye’nin Kudüs’ün hakkını savunmada önde olması üzerinde hem tarihi bir hak ve görev hem de hukuken bir sorumluluktur. Nedeni ise ümmetin milletin temsiliyeti hilafet halen hukuken Türkiye’nin üzerinde olmasıdır. 3 mart 1924, 431 nolu kanun bunun mesnedidir. Rahmetli Necmettin Erbakan’ın dediği gibi Kudüs; Coğrafi mesele değil, İmani meseledir” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER