SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Bakan Selçuk, Doğduğu İlçeyi Ziyaret Etti

Bakan Selçuk, Doğduğu İlçeyi Ziyaret Etti
Bu haber 07 Mart 2019 - 7:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ordu programı kapsamında Dünyaya gözlerini açtığı Ulubey İlçesinde de ziyaretlerde bulundu.

Ulubey ilçesinde sevgi ve coşkuyla karşılanan Bakan Selçuk, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olan ve 25 Kasım Pazar gecesi Bulancak-Piraziz arasında denetim görevini ifa ederken, dur ihtarına uymayan bir aracın çarpması sonucu şehit düşen polis memuru İmdat Berçin’in Ulubey ilçesi Yenisayaca mahallesinde ikamet eden annesi Durdiye Berçin’i ziyaret ederek, taziye dileğinde bulundu ve ailenin acısını paylaştı.

Şehidin annesi Durdiye Berçin, ailesi kendilerini yalnız bırakmayan ve ziyarette bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali Seddar Yavuz ve diğer protokol üyelerine teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ulubey ilçesinde faaliyet gösteren Efe Tekstil işletmesini de ziyaret ederek, işletmenin üretim ve istihdamı hakkında işletme sahiplerinden bilgi aldı ve çalışanlarla hasbihalde bulundu.

Bakan Selçuk Ulubey ilçesindeki programını tamamladıktan sonra Ordu ekonomisine önemli istihdam sağlayan Altaş Yağ Sanayi Anonim Şirketi’ni de gezerek, yapılan üretim hakkında bilgi aldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Altaş Yağ Sanayine yaptığı ziyaretin ardından Giresun’a hareket etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un ilimizdeki programlarına, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanısıra AK Parti Ordu Milletvekilleri Dr.Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kurumların yöneticileri de eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER