SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

30 YILLIK VANALAR YENİLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, 19 ilçede gerçekleştirdikleri alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

30 YILLIK VANALAR YENİLENDİ
Bu haber 07 Aralık 2020 - 20:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

30 YILLIK VANALAR YENİLENDİ

 

OSKİ SU KAÇAĞINA GÖZ YUMMUYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, 19 ilçede gerçekleştirdikleri alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Ordu’yu daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan spora, tarihi ve kültürel mirastan çevreye kadar her alanda büyük yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin alt yapısını da her geçen gün yeniliyor. Ordu’nun her ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlar ile geleceğin Ordu’sunu hazırlayan OSKİ, bu bağlamda kullanım ömrünü tamamlamış ve su kaçağına neden olan 30 yıllık su vanalarını yenileri ile değiştiriyor. Ünye ilçesi Yunus Emre Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi Sanayi Kavşağı üzerinde bulunan ve 30 yıl önce döşenen vanalar OSKİ ekipleri tarafından yenilendi.

 

KARARLILIKLA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

 
Elexbet Son Giriş Adresi
Ordu’yu geleceğe taşıyacak her projeyi kararlılıkla uygulamaya geçirdiklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, kentin alt yapısının her geçen gün yenilendiğini söyledi. Kentin içme suyu hatlarının yenilenmesi ile kayıp kaçak su oranında önemli azalma olduğuna vurgulayan Genel Müdür Us, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde alt yapıdan üst yapıya birçok önemli yatırımları hayata geçirdik. Özellikle su kaçaklarına engel olmak adına eskiyen su boruları başta olmak üzere kullanım ömrünü tamamlamış ve su kaçağına neden olan vanaları yenileri ile değiştiriyoruz. Bu bağlamda Ünye ilçemizde kullanım ömrünü tamamlamış 30 yıllık su vanaları ekiplerimizin hummalı çalışması ile yenileri ile değiştirildi. Su kaçağının önlenmesi adına yapılan bu çalışmayı diğer ilçelerimizde de uygulayacağız” dedi.

 

Öte yandan su kaçağı ile mücadele için özel ekip kuran OSKİ, 19 ilçede gerçekleştirdiği kontrollerde birçok su kaçağına yerinde müdahale etti.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER