SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Fatsa’da Hıdırellez Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Fatsa’da Hıdırellez Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı
Bu haber 08 Mayıs 2018 - 1:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ilıca Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak yapılan Hıdırellez Şenlikleri bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Fatsa Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen programa Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, Ilıca Mahalle Muhtarı Fikri Özçelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımın gösterileri ile başlayan ile başlayan Hıdırellez Şenlikleri, daha sonra Folklor ekibinin gösterileri ile devam etti. Programının son bölümünde Türk Halk Müziği sanatçısı Seyhan Çek birbirinden güzel türkülerle Hıdırellez Şenliklerine katılanları eğlendirdi. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Ektepe Ilıca mahallesinde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerinin 160 yıldır devam ettiğini belirterek, “Bu güzel geleneği devam ettiren sevgili Ilıcalıları tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Ilıca’ya ve dolayısıyla Hıdırellez şenliklerine bugüne kadar verdiğimiz destekleri bundan sonra daha fazlasıyla vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Ilıca Mahallesi Muhtarı Fikri Özçelik, “Hıdırellez Şenliği’ni geleneksel olarak her yıl yapıyoruz. Bizlere destek veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe’ye teşekkür ediyorum. Hıdırellez, adına yakışır bir şenlik oldu. Bundan sonra da her yıl yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER