SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Vali Yavuz, Mahalle Buluşmalarını Sürdürüyor

Vali Yavuz, Mahalle Buluşmalarını Sürdürüyor
Bu haber 12 Mayıs 2018 - 2:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz, vatandaşlarla yaşadıkları mahallelerde bir araya gelerek, taleplerini, şikayetlerini ve dertlerini dinlemek, yaşadıkları mahallenin sorunları, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla başlattığı “Mahalle Buluşmaları” etkinliğini sürdürüyor.

Bugün de Altınordu ilçesinin Şahincili mahallesinde yaşayan vatandaşlarla, Vakıfbank İlköğretim Okulu toplantı salonunda bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, 63 mahalle sakininin sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve talimatları ile devletin büyük bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, bu değişim ve dönüşümün, vatandaşlar ile iç içe olmaya ve sorunlarını olabildiğince çözmeye gayret eden bir devlet anlayışı ortaya koyduğunu ifade etti.

Vali Yavuz, bu anlayış ile mahallelerde vatandaşların da katılımıyla toplantılar yaparak bir araya geldiklerini, burada kendisine iletilen sorun, ihtiyaç ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluş müdürlerinin talimatlandırıldığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette eksiklerimiz, kusurlarımız oluyor. Çözemediklerimiz ya da biraz zaman alanlarda oluyor ama niyetimizin tamamen sizlere hizmet olduğunu hepinizin bilmesini isterim. Bu konuyla ilgili bütün arkadaşlarımız elinden galen gayreti, çabayı sarf edeceklerdir. Öncelikle bunun altını çizmek istiyorum. Çünkü amacımız, burada çözüm üretme stratejisi üzerine kurulu. Daha çok hanım kardeşlerimiz bugün buradalar o da ayrıca memnun etti. Türkiye’de toplumun belki yükünü çeken en önemli insanlar kadınlardır. Sizin burada olmanız da bizi ziyadesiyle memnun etti. Burada arkadaşlarımızla iyi niyetli çözüm bulmaya hepimiz gayret edeceğiz.”

Vali Seddar Yavuz, yaptığı açılış konuşmasından sonra “Halkla Buluşma” toplantısına katılan vatandaşların önce mahallelerinde karşılaştıkları sorunları, sıkıntıları dinledi.

Daha sonra vatandaşların kendilerini ilgilendiren sorun, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Seddar Yavuz, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, iletilen şikayet ve taleplerin çözüme kavuşturulmasını istedi.

“Halkla Buluşma” toplantısında, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve bazı daire müdürleri de hazır bulundu.

cesurordu
turkcehdfilm
habertakimi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER