SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Vali Yavuz, 2. Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Vali Yavuz, 2. Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti
Bu haber 18 Kasım 2018 - 0:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz, Karapınar Mahallesinde bulunan 2. Sanayi Sitesine giderek, S.S. İkinci Sanayi Site İşletme Kooperatifi Başkanlığını ve esnafları ziyaret etti.

S.S. İkinci Sanayi Site İşletme Kooperatifi Başkanı Akif Baş, yönetim kurulu üyeleri ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, kooperatif üyeleri ile bir süre sohbet etti, Kooperatif Başkanı Akif Baş’tan sitenin mevcut durumu ile kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi.

Vali Yavuz, “Bir ihtiyacınız olduğunda kapımız açık. Görev alanımızda olsun veya olmasın kapımız, gönlümüz sizlere açık.Önemli bir işlev görüyor, hizmet ediyor, istihdam sağlıyorsunuz. Hizmet etmek, üretmek güzel bir şey” dedi.

Ziyaret dolayısıyla çok memnun olduklarını ve ilk kez bir Valinin sanayi sitesine ziyarette bulunduğunu söyleyen S.S. İkinci Sanayi Site İşletme Kooperatifi Başkanı Akif Baş, 450’ye yakın işyeri ile 1800-2000 civarı çalışan bulunduğunu anlattı.

S.S. İkinci Sanayi Site İşletme Kooperatifi Başkanlığı ziyaretinin ardından Başkan Akif Baş ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu ile birlikte sanayi sitesi sokaklarını da dolaşan Vali Seddar Yavuz, esnafla görüşerek, hal ve hatırlarını sordu.

Sanayi esnafına işlerin nasıl gittiğini soran Vali Seddar Yavuz, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunarak, “Bizim görevimiz siz değerli esnafımızın yüzünü güldürmek” dedi.

Yapılan ziyaretlere oldukça sevinen ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen sanayi esnafları ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini Vali Seddar Yavuz’a ifade ederek, teşekkürlerini sundular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER