SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

TEMİZLİK KADEMESİNDE SON ÇAY SON SİMİT

TEMİZLİK KADEMESİNDE SON ÇAY SON SİMİT
Bu haber 13 Haziran 2021 - 15:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TEMİZLİK KADEMESİNDE SON ÇAY SON SİMİT

TEMİZLİK KADEMESİ UZUNKUM PLAJINDAN TAŞINDI

Fatsa Belediyesi Uzunkum Plajının çehresini güzelleştirmek amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait kademesini Konakbaşı Organize Sanayi Bölgesi Destek Hizmetleri Yerleşkesine taşıdı.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Uzunkum Plajında bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü kademesinde görev yapan şehrin temizlik elçileri ile taşınma çalışmaları öncesinde son kez çay simit eşliğinde sohbet gerçekleştirdi.

“ŞEHRİN EN GÜZEL VE EN ÖZEL YERİ”

Uzun kum plajındaki bulundukları alandan Organize Sanayi Bölgesi Destek Hizmetleri Yerleşkesine taşınma öncesi temizlik hizmetlerinde çalışan personelle son kez kademede çay ve simit eşliğinde sohbete katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’ya yakışan bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla sahil bandında sosyal aktivite alanlarını arttırmak için Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı temizlik kademesini taşıma kararı aldıklarını söyledi.

“TEMİZLİK İŞLERİ KADEMESİ YENİ YERİNDE”

Temizlik kademesinde gece-gündüz demeden Fatsa’nın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren temizlik elçilerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Eski adıyla Demas Plajı yeni adıyla Uzunkum Plajında, Fatsa’mızda 20 yıldır temizlik kademesi olarak hizmet yapılan bulunan temizlik kadememizde temizlik hizmetlerinde görev yapan arkadaşlarımızla beraber son çayımızı içtik ve son simidimizi yiyerek alanımızı terk ediyoruz. Fatsa Belediyesi olarak yaklaşık 20 yıldır burada temizlik hizmetleri faaliyeti sürdürüyorduk. Burası şehrimizin gerçekten en güzel ve en özel yerlerinden bir tanesi. Burada vatandaşlarımıza hemşerilerimize ilçemize yakışacak yeni sosyal yaşam alanları planlıyoruz. Birinci yarma olarak tabir ettiğimiz dağı ortadan kaldırdıktan sonra buradaki temizlik kadememizi de, aynı şekilde kaldırılacağının sözünü vermiştik. Bugün, bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 25 ayda 25 hizmet aracını vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Bu araçların 17 tanesi temizlik hizmetlerinde kiralık olarak kullanılan araçlarımızı buradan sağlamış olduğumuz tasarruflarla birlikte kadememizi ve araçlarımızı yeniledik. Daha yaşanılabilir bir Fatsa için çevremizdeki güzelleştirmeleri hayata geçiriyoruz. Ben Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

TEMİZLİK ELÇİLERİNDEN TEŞEKKÜR

Kendilerine karşı ilgi ve alakasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a aile ortamında çalışma imkanı sunmasından ötürü teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizlerin her zaman yanında ve sık sık bir araya geliyoruz. Bu bizim için mutluluk verici. Başkanımızın bizlere yakın ilgisi çalışmalarımızda bizi teşvik ediyor, ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştu.

mersin mutlu son

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER