SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

ORDU’NUN AÇIK AVM’Sİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in imzasını taşıyan Sırrıpaşa Caddesi vatandan takdirini topluyor.

ORDU’NUN AÇIK AVM’Sİ
Bu haber 09 Ekim 2020 - 18:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ORDU’NUN AÇIK AVM’Sİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in imzasını taşıyan Sırrıpaşa Caddesi vatandaşların takdirini topluyor.

 

Altınordu ilçesinde bulunan ve halk arasında fidangör olarak bilinen Sırrıpaşa Caddesi Başkan Güler’in talimatıyla başlatılan çalışmalarla rengarenk, modern bir görünüme kavuştu.

 

Alt yapısı sil baştan yenilenen caddede cephe ve zemin iyileştirme projesi kapsamında 98 binanın dış cephesi yenilendiği gibi zemine de doğal taş döşemesi yapılarak caddenin silueti değiştirildi.

 

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu’ya aynı zamanda açık bir AVM kazandırmış olduk. İlimize hayırlı olsun” dedi.

 

SIRRIPAŞA’YA VATANDAŞTAN TAM NOT

Çalışmaların tamamlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken ve ilgi uyandıran cadde, vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Burada çok ciddi emek harcanarak ortaya güzel çalışma çıkarıldı. Eskiden hayatın durma noktasına geldiği cadde yapılan çalışmayla yeniden canlılık kazandı. Cadde, gelen turistlerin de kısa sürede ilgisini topladı. Başkanımız üzerine düşeni yaptı şimdi sıra vatandaşlar olarak bizlerin yapılan işe sahip çıkmamıza geldi. Kendilerine ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

PROJE 5.500 M² ALANDA UYGULANDI

19 Eylül Ortaokulu ile Tahıl Pazarı arasındaki 5.500 m² alanda uygulanan proje kapsamında zemin doğal taşla döşendi, bina cepheleri farklı renklerle boyanırken, iş yerlerinin cepheleri de mermerle döşendi.  Binalar, tabela ve reklam uygulamaları yönetmeliğe uygun hale getirildi. Klima dış üniteleri gizlenerek, yağmur iniş boruları değiştirildi ve antenler merkezi sistemde toplanarak estetik bir görünüm elde edildi. Bazı bina cepheleri Ordu’nun ruhunu yansıtan resimlerle süslendi. Cadde alev ağaçlarıyla yeşillendirildi.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER