SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Mağdur, Muhtaç ve Yaşlıları Mutlu Etmeyi Sürdürüyor

Mağdur, Muhtaç ve Yaşlıları Mutlu Etmeyi Sürdürüyor
Bu haber 17 Nisan 2018 - 4:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şehit ve gazi ailesi, engelliler, devletin koruması altında bulunan çocuk ve gençlere yönelik sosyal içerikli faaliyetlerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de yaşlılar ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.

ilk ziyaretini Bucak mahallesine yapan ve Aktaş ailesinin konuğu olan Selda Yavuz, eşini 3,5 yıl önce trafik kazasında kaybeden, 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Özlem Aktaş ile bir süre sohbet ederek, bir isteğinin olup olmadığını sordu.

İçinde bulunduğu sıkıntılarını Selda Yavuz’la paylaşan Özlem Aktaş, ”Allah sizlerden razı olsun, dertlerimizi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

İkinci ziyaretini yine Bucak mahallesinde ikamet eden Çakmak ailesine yapan Vali Selda Yavuz, 84 yaşındaki Ali Rıza Çakmak’ın hatırını ve herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen Ali Rıza Çakmak, ”Sayın Valimizin eşinin evimize kadar gelerek hatırımızı sorması, bizlere unutulmadığımızı hissettirdi. Çok mutlu oldum” diye konuştu.

Subaşı mahallesinde yaşayan Çakır ailesini de ziyarete eden Selda Yavuz, aileden içinde bulundukları durumla ilgili bilgi aldı ve “elimizden ne geliyorsa sizler için yapmaya hazırız” dedi.

Selda Yavuz, bugünkü ziyaretleri kapsamında Subaşı mahallesinde yalnız yaşayan 84 yaşındaki Nezaket Çelebi ile Karşıyaka mahallesinde tek başına yaşamını sürdüren Azime Savaşkan’ı da evlerinde ziyaret ederek, sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Nezaket Çelebi ile Azime Savaşkan, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un yakın ilgisi dolayısıyla çok memnun olduklarını belirterek, ”Selda Hanımefendiyi çok sevdik. Evimize kadar gelerek hatırımızı sorması, doğrusu bizleri duygulandırdı. Bizleri unutmasın, yine gelsin isteriz. Sayın Valimize de selamlarımızı iletiyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler ve dualarını eksik etmediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA