SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

DOKA Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

DOKA Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
Bu haber 01 Nisan 2018 - 7:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın Rize’de yapılan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Rize Valiliği toplantı salonunda, Dönem Başkanı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın Yönetim Kurulu Toplantısına, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Trabzon Vali Vekili Necmettin Yalınalp ile Yönetim Kurulunun diğer üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında Rize Valisi Erdoğan Bektaş, yaptığı konuşmada; ev sahibi sıfatıyla DOKA Yönetim Kurulu Üyelerini Rize’de misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, toplantının bölge illeri için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları toplantının açılışında yaptığı konuşmada Ajansın 2018 yılı ilk Yönetim Kurulu Toplantısını Rize’de gerçekleştirdiklerini belirterek; “2017 yılının son toplantısında bölgemizin kültür ve turizm altyapısına geliştirilmesi amacıyla 12 Milyon TL’lik bir ihale çağrısına çıkmıştık. Buna ilişkin olarak bölgesel kalkınmamıza ivme kazandıracak çok ciddi projeler Ajansımıza ulaştı. Bu vesileyle DOKA Yönetim Kurulu üyelerine ve proje ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

DOKA Yönetim Kurulu Toplantısında iki temel konunun ele alınacağını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Bunlardan birincisi; 2018 fizibilite desteği programının görüşülmesi, ikinci olarak da yatırım faaliyet programının görüşülmesi olacaktır” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından, toplantıdaki gündem maddeleri görüşüldü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER