SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Çevreyolu bu güzergaha bağlanacak

Çevreyolu bu güzergaha bağlanacak
Bu haber 10 Ekim 2016 - 0:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçede yürütülen yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Karayolları Müdürlüğü arazisi içerisinde bulunan ağaçların yol genişletme çalışmaları kapsamında kesilmesinin ardından, Karapınar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde bulunan Kaşif Tercan Camisi yıkılacak.  Başkan Engin Tekintaş, caminin yol genişletme çalışmaları kapsamında kaldırılacağını belirterek, biraz daha iç kesime yeni ve daha büyük bir caminin inşa edileceğini belirtti.

Başkan engin Tekintaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’nı Büyükşehir Belediyemiz kavşak çalışmalarıyla beraber tamamlamaya devam ediyor. Bunun içerisinde de mevcut Karadeniz Sahil Yoluna birleşen bulvara birleşen Kaşif Tercan Camisi yıkılarak, aynı adıyla arkada tarafa yeniden yapılacak. Buradaki amacımız ise kavşağın daha rahat ulaşılabilir bir şekilde yeniden inşası yapılacak. Tabi bu proje çerçevesi içerisinde gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyemiz daha önceki yapmış olduğu planlama çerçevesinde hem yolun genişletilmesini hem de caminin yol kenarından alarak arkada tarafta yeniden inşa edilmesini sağlayacak. Diğer bölümlerde de arazi sahibi olan kişi tarafından yeniden düzenlenmiş olacak. Bununla birlikte hem mülkiyet sorunu çözülecek hem de ulaşımla ilgili bir sorun ortadan kalkmış olacak.” dedi.

Çevreyolu bu güzergaha bağlanacak

Öte yandan Ordu Çevre Yolu, Terzili Tünel girişine kadar gelen yolun Karşıyaka Bulvarı’nı takip ederek Organize Sanayi Bölgesi’nden yeni yapılacak yol ile Melet Köprüsü’ne çıkacak. MUSTAFA KIRLAK-ÖZEL HABER

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER