SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

ÇAMAŞ’IN KALBİNE SICAK ASFALT!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinin en işlek caddesini sıcak asfaltla buluşturdu.

ÇAMAŞ’IN KALBİNE SICAK ASFALT!
Bu haber 18 Ekim 2020 - 13:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ÇAMAŞ’IN KALBİNE SICAK ASFALT!

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinin en işlek caddesini sıcak asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Pazar yeri olarak da kullanılan caddenin standartı yüksek bir yapıya kavuştuğunu söyledi.

 

Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde yer alan imarlı alanlarda sıcak asfalt konforuna kavuşuyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerinde altyapısı yenilenen güzergahlarda da asfalt çalışması yürütüyor.

 

İLÇENİN ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ EN YOĞUN CADDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamaş ilçesinin araç ve yaya trafiğinin en fazla olduğu caddede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını belirtti. Başkan Güler, “Taşoluk Mahallesi Pazar yeri caddesinin altyapısını sil baştan yenileyip, sıcak asfalt konforuna kavuşturduk. Bu cadde ilçenin adeta kalbi gibi. İlçe pazarının kurulduğu, vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahlardan olan caddeyi modern bir görünüme kavuşturduk” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirlenen program çerçevesinde ilçedeki yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER