SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

BÜYÜKŞEHİR GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 iş makinesi daha satın alarak gücüne güç kattı.

BÜYÜKŞEHİR GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Bu haber 02 Kasım 2020 - 3:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

BÜYÜKŞEHİR GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 iş makinesi daha satın alarak gücüne güç kattı.

 

Kısa süre önce 95 iş makinesi satın alarak araç filosunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, ORBEL aracılığıyla 2 iş makinesi daha satın aldı. Alınan iş makineleri şehirde yapılacak çalışmalarda kullanılmak üzere Ordu’ya getirildi.

 

“VATANDAŞLARIMIZA EN HIZLI HİZMETİ SAĞLAYACAĞIZ”

Araçların Ordu’nun dört bir yanında kullanılacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Altyapıdan üstyapıya gerekli gördüğümüz her alanda araçlarımızla vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti sağlayacağız” dedi.

 

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

 

“Halkımıza hizmeti en önemli görev bilen Büyükşehir Belediyemiz Ordu’ya verilecek hizmetin kalitesini yükseltmek için sürekli kendini geliştiriyor. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde araç parkımıza 95 yeni iş makinesi katmıştık. 95 iş makinesinden sonra Belediyemizin iştiraki olan ORBEL A.Ş. aracılığıyla 2 adet 35 tonluk paletli ekskavatör iş makinesi daha satın aldık. Toplamda 97 iş makinesine sahip olduk. Alınan bu araçlarımızı Ordu’nun dört bir yanında kullanacağız. Altyapıdan üstyapıya gerekli gördüğümüz her alanda araçlarımızla vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti sağlayacağız. Vatandaşlarımıza zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için araç filomuzu güçlendirmeye de devam edeceğiz. Alınan araçların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum”

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER