SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Bu Defa Öğrenciler Vali Konağı’nın Misafiri Oldu

Bu Defa Öğrenciler Vali Konağı’nın Misafiri Oldu
Bu haber 25 Nisan 2018 - 5:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Açı Koleji öğrencilerini Vali Konağı’nda ağırladı.

Vali Konağı’nın kapılarını toplumun her kesiminden vatandaşlara açan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bugün de Açı koleji 4/A sınıfı öğrencilerini kabul etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Selda Yavuz, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle yanıtladı ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak, hediyeler verdi.

“Geleceğimizin teminatın olan çocuklarımızı Vali Konağı’nda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum” diyen Selda Yavuz, “Açı Koleji’nde okuyan ilkokul öğrencilerimizle tanışmaktan mutluluk duydum. Küçük misafirlemizin hem benimle tanışmak istediklerini, hem de Vali Konağı’nı görmek istediklerini duyunca ben de bu çocuklarımızla en kısa sürede bir arada olmaya ve onları burada misafir etmeye özen gösterdim. Bugün çok mutlu olduklarını gördüm. Bu yavrularımızı vatanımıza, milletimize faydalı birer nesil olarak görmek en büyük arzumuz” şeklinde konuştu.

Sevinçleri ve mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara Vali Konağı’nı ve konağın bahçesini gezdiren Selda Yavuz, kendisini sevgi yağmuruna tutan Açı Koleji 4/A sınıfı öğrencileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette, Açı Koleji öğretmenlerinden Selma Temiz, Ebru Lafçı Topal ile Ali Aksoy da hazır bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER