SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Ordu’da Ziraat odası maaşları ödemiyor mu?

Altınordu Ziraat Odası’nda neler oluyor? Türkiye’nin en büyük ziraat odaları arasında ilk 5’te yer alan Altınordu Ziraat Odası’nda çalışan personellerin yaklaşık 5 aydır maaşlarını ödemediği iddia ediliyor.

Ordu’da Ziraat odası maaşları ödemiyor mu?
Bu haber 22 Eylül 2016 - 22:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Altınordu Ziraat Odası, personellerinin maaşlarını ödeyemiyor mu? 27 bin 500 üyesiyle Türkiye’nin en büyük dördüncü Ziraat Odası olan Altınordu Ziraat Odası’nın yaklaşık 5 aydır personel maaşlarını ödemediği iddia ediliyor.

Geçmiş yılları arasında gösterdiği performansla Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından Türkiye’nin en başarılı ziraat odası seçilen ve tüm ziraat odalarına örnek gösterilen Altınordu Ziraat Odası’nın o günden bugüne ekonomik krizde olduğu ve bunun sonucunda çalışanlarının maaşlarını ödeyemediği iddia ediliyor.

Aylardır maaşlarını alamayan ve sadece bayramdan önce 500’er lira para dağıtılan çalışanların ise maaşlarını istemeleri ve bu durumu kamuoyuna açıklayacaklarını söylemeleri üzerine oda yönetiminin çalışanları mobbing uygulamakla ve işten çıkarmakla tehdit ettikleri iddia ediliyor.

27 bin 500 kayıtlı üye sayısıyla ve yıllık 1 milyon liranın üzerinde gelire sahip olan Altınordu Ziraat Odası’nın personel maaşlarını neden ödemediği merak konusu olurken, bu konuda şuana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

Orducu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER