00:51 - Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
23:42 - Mahmut Özer’den Sağlık Bakanı’na Ziyaret
14:32 - Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
23:36 - ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
19:47 - AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
17:43 - Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
17:19 - Ordu’ya Tam Donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Geliyor
02:14 - 2024 Yılı Nüfus Verileri Açıklandı
Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinin en işlek caddesini sıcak asfaltla buluşturdu.
ÇAMAŞ’IN KALBİNE SICAK ASFALT!
Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinin en işlek caddesini sıcak asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Pazar yeri olarak da kullanılan caddenin standartı yüksek bir yapıya kavuştuğunu söyledi.
Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde yer alan imarlı alanlarda sıcak asfalt konforuna kavuşuyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerinde altyapısı yenilenen güzergahlarda da asfalt çalışması yürütüyor.
İLÇENİN ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ EN YOĞUN CADDESİ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamaş ilçesinin araç ve yaya trafiğinin en fazla olduğu caddede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını belirtti. Başkan Güler, “Taşoluk Mahallesi Pazar yeri caddesinin altyapısını sil baştan yenileyip, sıcak asfalt konforuna kavuşturduk. Bu cadde ilçenin adeta kalbi gibi. İlçe pazarının kurulduğu, vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahlardan olan caddeyi modern bir görünüme kavuşturduk” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirlenen program çerçevesinde ilçedeki yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.