SON DAKİKA

Ordu 52 Haber

Trafik Kazalarını Önleme Planı Hazırlandı

Trafik Kazalarını Önleme Planı Hazırlandı
Bu haber 01 Eylül 2018 - 19:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İçişleri Bakanlığının, trafik güvenliğiyle ilgili olarak bir önceki yılın aynı dönemine göre denetimlerin %2 artırılarak, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının %2 azaltılması, ayrıca hız ve emniyet kemeri denetimlerinin etkinliğinin artırılmasını öngören “Trafik Kazalarını Önleme Planı”, 8 Ağustos 2018 tarihinde uygulamaya konuldu.

İçişleri Bakanlığının 100 günlük eylem planı kapsamında hazırlanan ve uygulamaya konulan “Trafik Kazalarını Önleme Planı” çerçevesinde, Ordu Valiliğince de “Trafik Kazalarını Önleme Planı” hazırlanarak, uygulamaya koyuldu.

Vali Yardımcısı Başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl jandarma Komutanlığından Trafik Şube Müdürleri, İl Sağlık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Tarım ve Orman Müdürü, Karayolları 77. Şube Müdürü ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Dairesi Başkanının katılımıyla oluşturulan Komisyon tarafından hazırlanan ve ‘Bilgilendirme, Denetim ve Algı Yönetimi’ şeklinde 3 bölümden oluşan Ordu’nun 100 günlük “Trafik Kazalarını Önleme Planı”, ilçe kaymakamlıklarına ve ilgili kurumlara Vali Seddar Yavuz imzalı bir yazıyla gönderildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER